De winkel

Geschenkenhuis Beuseker bestaat al meer dan 50 jaar in Steenderen en is een echt familie bedrijf dat van generatie op generatie is overgegaan. Als dorpswinkel zien wij het als noodzaak om een zo breed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden en daar waar nodig klantspecifieke wensen te kunnen vervullen.

Om bovenstaande voor een concurrerende prijs te kunnen doen zijn wij o.a. aangesloten bij enkele grote landelijke inkoop organisaties te weten: Marskramer en Top1Toys (Speelgoed). Aangezien de winkel niet oneindig groot is kunnen we niet het gehele assortiment in de winkel op voorraad hebben, daarom kunt u via deze site een goed beeld krijgen van datgene wat wij via de diverse leveranciers kunnen leveren.

Sinds enkele jaren hebben wij ook een bloemenafdeling (service), hier kunt u terecht voor mooie boeketten, planten en ‘groene’ cadeau-artikelen. Deze bloemenafdeling wordt verzorgd door Bloemenboerderij Groot-Roessink uit Hengelo (Gld). Tevens is het mogelijk om bestellingen te laten bezorgen (ook grafwerk), zowel in de regio als door heel Nederland. Bloemen zijn enkel op bestelling te leveren.

Verder kunt u ook met (speciale) cadeau wensen bij ons terecht. Wij leveren o.a. VVV-cadeaubonnen, boekenbonnen en onze eigen cadeaubonnen. Maar bijvoorbeeld ook speciale, naar wens samengestelde 10 dagen pakketten, zowel wat betreft samenstelling als prijs. Zie de voorbeelden op de site onder Speciale Wensen.

Sinds begin 2014 zijn wij het gezicht van de Fiat 500 Clubshop Nederland, deze artikelen zijn in de winkel te koop of anders te bestellen via de Fiat 500 Clubshop.

Tijdens de Sinterklaas periode hebben wij speciale acties voor: scholen, bedrijven en verenigingen m.b.t. levering van cadeautjes en presentjes. Als u hierover meer informatie zou willen hebben, neem dan even contact met ons op.

In onze winkel kunt u ook terecht voor vers brood van Bakkerij van Asselt uit Vorden.

En natuurlijk leveren wij voor een knallende jaarwisseling ook vuurwerk en carbid. Neemt u eens een kijkje op de site.

Als laatste, maar niet onbelangrijk om te weten. Wij staan vanzelfsprekend altijd open voor al uw vragen, opmerkingen, suggesties, en tips.

Wij zien u graag in onze winkel, tot ziens!

Foto’s van de winkel

DHL Servicepoint informatie

Wij zijn sinds februari 2014 een DHL Servicepoint

Aan onze DHL Servicepoint balie kunt u als consument online bestelde pakjes ophalen en retourneren. Douglas.nl ,wehkamp.nl,  PABO en Nelly.com en KPN maken onder andere gebruik van de diensten van DHL Servicepoint.

Verwacht u een pakje dat op ons DHL Servicepoint wordt afgeleverd? U ontvangt automatisch een e-mail of een SMS bericht wanneer uw pakje klaarligt om opgehaald te worden. Haalt u het pakje niet direct op dan ontvangt u nog twee herinneringsberichten. Het pakje blijft zeven dagen op het DHL Servicepoint liggen, zodat u langs kunt komen op een moment dat u het beste uitkomt.

Het (kosteloos) retourneren van online bestelde pakjes is ook mogelijk, zo hoeft u niet langer thuis op de bezorger te wachten.

DHLFORYOU.NL & DHLFORYOU.NL International

Via onze DHL Servicepoint balie kunt u pakjes binnen Nederland en naar de rest van de wereld versturen. Via de online verzendoplossing www.dhlforyou.nl betaalt u online en print u zelf het label uit voor op het pakje. Vervolgens geeft u het pakje bij ons af voor verzending. Binnen Nederland wordt u pakje binnen twee tot drie werkdagen afgeleverd, tegen het voordeligste tarief.

Uw voordelen op een rij:

  • Ruime openingstijden
  • Ook open in het weekend
  • Geen lange wachtrijen
  • Genoeg parkeergelegenheid
  • Vriendelijk en deskundig personeel


Bekijk hier de brochure van DHL voor meer informatie

Sint & Kerst Kado’s

Voor we het weten is het weer zover, Sinterklaas komt weer naar ons land.

Ondanks de nasleep van een heftige coronatijd gaan wij er vanuit dat Sinterklaas de kinderen dit jaar niet (meer) vergeet, de voorbereidingen zijn dan ook als van ouds in volle gang.

Zo ligt de kleurrijke najaar catalogus 2023 alweer voor U klaar!
En als Sint de prijzen kent, komt hij snel naar Top 1 Toys gerend!

Mocht uw bedrijf dit jaar een Sinterklaasfeest organiseren met als hoogtepunt een leuk cadeau, dan zouden wij u graag helpen bij het vinden van de juiste cadeaus die passen bij uw wensen en uw budget. Voor bedrijven alles digitaal, dus corona proof!
Onze kleurrijke najaarscatalogus geeft een uitstekend overzicht van al het mooie speelgoed dat TOP 1 TOYS te bieden heeft, deze is zowel digitaal als op papier in te zien.

Naast ons ruime aanbod speelgoed bieden wij nog extra service voor u:
• De cadeaus worden indien gewenst ingepakt en voorzien van naam.
• Gratis bezorging.
• Voor bedrijven kan alles digitaal: cadeaus worden vanuit de digitale catalogus door de gezinnen besteld, deze bestellingen komen direct bij ons binnen. U hoeft alleen een uitnodiging te versturen. Deze digitale bestelmogelijkheid is op korte termijn beschikbaar.
• Scholen, verenigingen e.d. nodigen we graag uit, om tijdens het genot van een kop koffie wensen en ideeën te bespreken.

Wij hopen met bovenstaande uw interesse te hebben gewekt en lichten dit graag nader toe. Vanzelfsprekend staan wij open voor al uw vragen en/of reacties. Klik hier om naar de catalogus te gaan.

Stuur ons een mail op info@beuseker.nl of bel ons op 0575-451198.
Met vriendelijke groeten,
TOP 1 TOYS
Geschenkenhuis Beuseker,
Ans Wesselink-Beuseker.

Scroll naar boven