De Winkel

Geschenkenhuis Beuseker bestaat al meer dan 50 jaar in Steenderen en is een echt familie bedrijf dat van generatie op generatie is overgegaan. Als dorpswinkel zien wij het als noodzaak om een zo breed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden en daar waar nodig klantspecifieke wensen te kunnen vervullen.

Om bovenstaande voor een concurrerende prijs te kunnen doen zijn wij o.a. aangesloten bij enkele grote landelijke inkoop organisaties te weten: Marskramer en Top1Toys (Speelgoed). Aangezien de winkel niet oneindig groot is kunnen we niet het gehele assortiment in de winkel op voorraad hebben, daarom kunt u via deze site een goed beeld krijgen van datgene wat wij via de diverse leveranciers kunnen leveren.

Sinds enkele jaren hebben wij ook een bloemenafdeling (service), hier kunt u terecht voor mooie boeketten, planten en 'groene' cadeau-artikelen. Deze bloemenafdeling wordt verzorgd door Bloemenboerderij Groot-Roessink uit Hengelo (Gld). Tevens is het mogelijk om bestellingen te laten bezorgen (ook grafwerk), zowel in de regio als door heel Nederland.

Verder kunt u ook met (speciale) cadeau wensen bij ons terecht. Wij leveren o.a. VVV-cadeaubonnen, bioscoopbonnen en onze eigen cadeaubonnen. Maar bijvoorbeeld ook speciale, naar wens samengestelde 10 dagen pakketten, zowel wat betreft samenstelling als prijs. Zie de voorbeelden op de site onder Speciale Wensen.

Sinds begin 2014 zijn wij het gezicht van de Fiat 500 Clubshop Nederland, deze artikelen zijn in de winkel te koop of anders te bestellen via de Fiat 500 Clubshop.

Tijdens de Sinterklaas periode hebben wij speciale acties voor: scholen, bedrijven en verenigingen m.b.t. levering van cadeautjes en presentjes. Als u hierover meer informatie zou willen hebben, neem dan even contact met ons op.

En natuurlijk leveren wij voor een knallende jaarwisseling ook vuurwerk en carbid. Neemt u eens een kijkje op de site.

Als laatste, maar niet onbelangrijk om te weten. Wij staan vanzelfsprekend altijd open voor al uw vragen, opmerkingen, suggesties, en tips.

Wij zien u graag in onze winkel, tot ziens!